Ma leidsin 40 eurot- kas tahad endale?

Viimastel nädalatel on paljude ettevõtjate postkasti saabunud google kirjalik spämm, mis ei tekita ettevõtjates mingit pahameelt- pigem nõutust. Nimelt saadab Google oma heldusest 40euro väärtuses sedeli, mille eest saab tasuta reklaami.

Huvitaval kombel on tegemist teemaga, millest räägitakse tasa ja targu- kas sina ka said? Mis ma sellega teen? Ma juba maksin mingile firmale google eest! Miks ma pean oma kodulehele klikkimiste eest maksma?

Ühtepidi on Google poolt igati tänuväärt kampaania. Oleks igati tore kui iga kaupmees müüks ise oma toodet ja hangiks ise endale kliente. Teisalt jälle on siin silmnähtavalt näha, et proovitakse hankida endale uusi narkareid, kes google süstla otsas istuks ja näeksid maailma ainult läbi google”junky prillide”.
Mis asi on kodulehe optimeerimine? Seda teenust müüakse ka hoogsalt, kuid klient ei mõtle sellele, et optimeerimise vajadus tekib juba algselt vigastest kodulehtedest. Ma olen näinud hulgaliselt kliente, kelle kodulehe nimi on tootja CMS või kodulehel on keelatud otsimootorite külastus. Rääkimata kodulehe ülesehitusest või selle sisu puudumisest.

Et säästa aega ja ennast hästi turundada:

  • Pane lehele õige nimi! Näiteks: Turundusweb- arvamused ja artiklid internetiturundusest!
  • Lase oma lehele otsimootorid ligi!
  • Tekita lehele sisu kus on viited tegevustele, millega tegeled- lahtikirjutatud mõisted!
  • Viita enda kodulehelt teistele lehtedele- nt. meie koostööpartnerid on …. ja kindlasti lingid!
  • Lase enda kodulehele linkida- sinu koostööpartnerid ja sõbrad las lingivad sinule.
  • Kindlasti proovi saada oma lehe link ka keskkondadesse, mille külastatatavus on oluliselt suurem ja kus on samuti palju erinevaid linke!

Nagu näed siis väga oluline on ennast võrgustada ja siduda sarnaselt sotsiaalmeedia võrgustikele. Sellega saavutad sa olukorra kus matemaatiline otsingu algoritm leiab su lehe üles- sinu lehte külastatakse ja otsingu tulemustes tõused ka kõrgemale!

Kui nüüd aru ei saanud siis sulle abiks otsisin ühe hea pakkumise- interneti turunduse  eneseabiraamatud 600$ väärtuses, vaid 10 $ eest :)

Kuid mis siis selle 40 EUR kupongiga ikkagi teha- muidugi kasutage see ära!  Adwords konto loomine on väga lihtne ja paraku on eestis paljude ettevõetete reklaami eelarve ettenähtud samas suurusjärgus- seega saate sel aastal 2 korda rohkem reklaami teha!

Comments are currently closed.